Hotel i Restauracja Campanile
ul. Lubomelska 14 ; 20-072 Lublin
tel. (+48 81) 53-18-440
faks (+48 81) 53-18-401
lublin@campanile.com.pl
www.campanile.com

 
 

 


BAL SYLWESTROWY

2009/2010

Restauracja Hotelu Campanile
31 grudnia 2009 godz. 20:00


Naszym Gościom zapewniamy wspaniałą atmosferę
i wykwintne dania.
Imprezę urozmaicą przygotowane przez nas
konkursy i zabawy z nagrodami.

W tę gorącą Sylwestrową Noc
zagra dla Państwa na żywo zespół muzyczny
"Alfa BAND"



* * *

 

Zaproszenia w cenie:
- 499 PLN/Para (do 06 grudnia 2009)
- 699 PLN/Para (po 06 grudnia 2009)
do nabycia w Recepcji Hotelu, tel.: 081 531 84 00


PROMOCJE SYLWESTROWE:
- specjalna cena za pok. 2-os. ze śniadaniem w terminie 31.12.2009 / 01.01.2010
dla naszych Gości Sylwestrowych - TYLKO 149 PLN
- przy rezerwacji do 06 grudnia 2009 - 20% zniżki na Romantyczną Kolację
Walentynkową w Hotelu Campanile


MENU SYLWESTROWE:

APERITIF
* Kieliszek nalewki babuni na rozgrzewkę
STARTER
* Ruccolla z serem blue i owocami granatu w dresingu winogronowym
ZUPA
* Cytrynowa zupa z warzywami julienne i chrupiącymi nachos
DANIE GŁÓWNE
* Tandaryzowane kotleciki wieprzowe w sosie z duszonych podgrzybków serwowane z
cząstkami ziemniaczanymi, młodą marchewką i brokułami
DESER SYLWESTROWY
* Gruszka marynowana w czerwonym winie z goździkami, cynamonem w miodowo-
balsamicznym sosie z bitą śmietaną
PRZEKĄSKI GORĄCE
* Pieczone dzwonki z łososia norweskiego podane na szpinakowym fettucine w sosie z sera
pleśniowego
* Strogonoff z indyka we francuskim cieście vol-au-vent,
* Cielęce consome z czosnkiem
BUFET PRZEKĄSEK ZIMNYCH
* Schab ze śliwką wędzoną,
* Schab nabity morelą,
* Karczek w czosnku,
* Boczek pieczony w ziołach,
* Jagnięcina z rozmarynem w galaretce miętowej,
* Pasztet z gęsich wątróbek z żurawiną,
* Galantyny drobiowe,
* Baleron białoruski,
* Piersi kacze w musie brzoskwiniowym,
* Śledzie na trzy sposoby,
* Szczupak faszerowany z rodzynkami,
* Sajgonki wegetariańskie w cieście filo,
* Łosoś w tortilli z twarożkiem
BUFET SAŁATEK
* Sałatka ze świeżych warzyw z oliwkami i serem feta,
* Sałatka z wędzonym kurczakiem w pikantnym dresingu,
* Sałatka hawajska z szynka i ananasem,
* Sałatka nicejska z tuńczykiem
DODATKI: Pieczywo, dipy, pikle.
BUFET SŁODYCZY, CIAST I OWOCÓW

NAPOJE ZIMNE I GORĄCE - bez ograniczeń
ALKOHOL
0,5 l wódki czystej gatunkowej na parę
Kieliszek szampana o północy

kliknij na miniatury, powiększysz




 

* * *

 



Informacje i zapisy:

Hotel i Restauracja Campanile
ul. Lubomelska 14 ; 20-072 Lublin
tel. (
+48 81) 53-18-440
faks (
+48 81) 53-18-401
lublin@campanile.com.pl

ZAPRASZAMY