SYLWESTER 2009/2010
RESTAURACJA KALINKA
KALINÓWKA 73

       
  MENU:

Dania gorące:
- karkówka po bawarsku w sosie myśliwskim z ziemniakami opiekanymi
  i zestawem surówek,
- zupa cytrynowa z grzankami,
- udka w sosie beszamelowym z ryżem i surówką,
- barszczyk czerwony z krokietem,
- ryba po grecku,


Przystawki zimne:
- zestaw mięs pieczonych,
- karp faszerowany po żydowsku,
- śledź w oleju,
- śledź po japońsku,
- jajka w sosie tatarskim,
- jajka faszerowane garnirowane łososiem,
- befsztyk tatarski,
- tymabliki drobiowe z jajkiem i warzywami,
- sałatka słodko - kwaśna z ryżem,
- sałatka ziołowa z jogurtem,

Deser:
- szarlotka z bitą śmietaną,

W koszt karnetu wliczono:
1/2 litra alkoholu na parę,
lampkę szampana,
oraz
kawa, herbata , napoje i soki -
bez ograniczeń.

Alkohol w barze dostępny w cenach promocyjnych.

Podczas imprezy sylwestrowej przygrywać będzie zespół :
K & C

CENA: 380 zł od pary

Rozpoczęcie Balu godzina 20:00

Karnety do nabycia w restauracji. Liczba miejsc ograniczona.

www.kalinka.lublin.pl ; e-mail: jadwigakozyra@interia.pl
tel. 508 075 254


SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!


kliknij, powiększysz