*atrakcje kulinarne *muzyka
na żywo *doskonała zabawa do samego rana
*konkursy i zabawy
SERDECZNIE ZAPRASZAMY
Menu
Zupa
* Consome z perliczki z warzywami Julie i
pierożkami
Danie
główne
* Polędwiczka wieprzowa w szynce
parmeńskiej z sosem ostrygowym i risotto
szafranowym
Deser
* Mus kasztanowy z sorbetem malinowym
Przystawki
zimne na stole biesiadnym
* Delikatny mus z anchovies w
otoczce z suszonej szynki
* Podwędzana dziczyzna z sosem
balsamicznym i orzeszkami pini
* Tiftele z jajkiem przepiórczym
* Łosoś marynowany w buraczkach
na płatkach miodowych z cykorii
* Mus z węgorza z prażonymi
pistacjami
* Carpaccio z oscypka i pomidora
w winnym akcencie
* Bukiet sałat z suszonymi
wędlinami i serami w
rozmarynowym vinegrette
* Koktajl z szyjek rakowych z
melonem
* Koktajl z cielęciny i jajek
przepiórczych
* Koktajl Capreze
* Koktajl z dziczyzny i grzybów
Przekąski
gorące
* Stek z łososie w ziołowo
krewetkowym sosie
* Filo z dziczyzny w sosie z
gorgonzoli
* Paluszki krabowe w leśnych
grzybach z pieczonymi kasztanami
* Barszczyk ze słomkami z ciasta
francuskiego