1. Pierś z kurczaka faszerowana
łososiem podana z ryżem o smaku
białego wina i zestaw surówek
2. Naleśniki z wieprzowiną podane na
sposób indyjski
3. Szaszłyk z tilapii na warzywach
4. Gęsta zupa z papryki podana z
pulpecikami cielęcymi
Przekąski zimne:
1. Półmisek mięs wędzonych (wyrób
własny)
2. Galantyna z wątróbką w galarecie
3. Roladki drobiowe podane w musie z
marchewki i pora
4. Rolmopsy śledziowe w sosie pomidorowo-tymiankowym
5. Półmisek jajeczek kolorowych na
sałatce
6. Dzwoneczki z pstrąga marynowany po
rosyjsku
7. Kawałki łososia w płatkach
kukurydzianych w sosie słodko-kwaśnym
Sałatki:
1. Sałatka z tortelini i warzywami
gotowanymi
2. Sałatka z świeżych warzyw i 3
rodzajami sera
Deser:
Krem jogurtowy w pucharku z biszkoptami i
owocami