Hotel i Restauracja Campanile
ul. Lubomelska 14 ; 20-072 Lublin
tel. (+48 81) 53-18-400
faks (+48 81) 53-18-401
lublin@campanile.com.pl
www.campanile.com

 
 

 


BAL SYLWESTROWY

2010/2011

Restauracja Hotelu Campanile
31 grudnia 2010 godz. 20:00

Naszym Gościom zapewniamy wspaniałą atmosferę
i wykwintne dania.

Imprezę urozmaicą przygotowane przez nas
konkursy i zabawy z atrakcyjnymi nagrodami, wśród których znajdują się m. in.:
weekendowy pobyt dla dwojga w jednym z Hoteli Campanile w Polsce
oraz profesjonalny kurs tańca
w Taneczno Sportowym Centrum MAGIC DANCE.

W tę gorącą Sylwestrową Noc przygotowaliśmy specjalnie dla Państwa
pokaz tańców latynoamerykańskich
w wykonaniu Mistrzów Polski z roku 2010.

Szampańską zabawę zapewni Państwu grający na żywo zespół muzyczny
"ALFA BAND"


* * *

 

Zaproszenia w cenie:
- SUPER PROMOCJA: cena 599 PLN/Para (liczba miejsc w ofercie ograniczona)
- 799 PLN/Para (cena regularna)
do nabycia w Recepcji Hotelu, tel.: + 48 81 531 84 00


PROMOCJE SYLWESTROWE:
- specjalna cena za pok. 2-os. ze śniadaniem w terminie 31.12.2010/ 01.01.2011
dla naszych Gości Sylwestrowych - TYLKO 149 PLN
- przy rezerwacji do 06 grudnia 2010 - 20% zniżki na Romantyczną Kolację Walentynkową
w Hotelu Campanile


SYLWESTROWE SMAKI ŚWIATA:

APERITIF NA POWITANIE
STARTER

* Krab w awokado z cytryną i liściem limonki serwowany na sałatach
ZUPA
* Zupa krem z marchewki i pomarańczy w przyprawach korzennych z prażonymi migdałami
DANIE GŁÓWNE
* Jagnięcina nowozelandzka z sosem rozmarynowym podawana z puree szpinakowym
i pomidorem cherry grillowanym w tymianku
DESER SYLWESTROWY
* Sorbet owocowy w cieście francuskim w aromatycznym musie brzoskwiniowo-ananasowym
PRZEKĄSKI GORĄCE
* Krewetkowe szaszłyki z mango i gruszką na makaronie ryżowym w sosie teriyaki
* Polędwiczki drobiowe tandoori massala z kuskus i sosem chili
* Rosół z bażanta z marchewką paryską
BUFET PRZEKĄSEK ZIMNYCH
* Pieczony schab z suszoną śliwką
* Schab nadziewany morelą
* Karczek marynowany w czosnku
* Soczysty boczek pieczony w ziołach
* Rolada drobiowo-paprykowa
* Galantyna szpinakowa
* Baleron białoruski w majeranku
* Małże nowozelandzkie w muszelkach
* Vol-au-vent z łososiem wędzonym
* Sajgonki wegetariańskie
* Pierożki z ciasta filo z curry
* Muszle makaronowe z nadzieniem pieczarkowym i kawiorem
* Nigri sushi i futomaki
* Szczupak faszerowany z rodzynkami
* Patera ryb wędzonych na zimno
* Śledzie po żydowsku
* Śledzie z suszonymi owocami
* Kraby panierowane na ostro
BUFET SAŁATEK
* Sałatka ze świeżych warzyw z serem feta i oliwkami
* Sałatka z wędzonym kurczakiem z balsamiczno-truskawkowym vinegrette
* Sałatka z szynką, ananasem i selerem
* Sałatka z gruszką i serem blue
DODATKI: Pieczywo, dipy, pikle.
BUFET SŁODYCZY, CIAST I OWOCÓW
NAPOJE ZIMNE I GORĄCE - bez ograniczeń
ALKOHOL
Alkoholowy aperitif na powitanie
0,5 l wódki czystej gatunkowej na parę
Lampka wina musującego o północy

kliknij na miniatury, powiększysz




 

* * *

 



Informacje i zapisy:

Hotel Campanile **
ul. Lubomelska 14-16
20-072 Lublin
tel. +48 81 53 18 400
e-mail:
lublin@campanile.com.pl
www.campanile.com

ZAPRASZAMY