Restauracja
Hotelu Campanile
31
grudnia 2010 godz. 20:00
Naszym
Gościom zapewniamy wspaniałą
atmosferę
i wykwintne dania.
Imprezę urozmaicą przygotowane przez
nas
konkursy i zabawy z atrakcyjnymi
nagrodami, wśród których znajdują
się m. in.: weekendowy pobyt dla dwojga w
jednym z Hoteli Campanile w Polsce
oraz profesjonalny kurs tańca w Taneczno Sportowym
Centrum MAGIC DANCE.
W tę gorącą Sylwestrową Noc
przygotowaliśmy specjalnie dla Państwa pokaz tańców
latynoamerykańskich
w wykonaniu Mistrzów Polski z roku 2010.
Szampańską zabawę zapewni Państwu
grający na żywo zespół muzyczny
"ALFA BAND"
* * *
Zaproszenia
w cenie: - SUPER PROMOCJA:
cena 599 PLN/Para (liczba
miejsc w ofercie ograniczona) - 799 PLN/Para
(cena regularna) do nabycia w Recepcji Hotelu, tel.: + 48
81 531 84 00
PROMOCJE SYLWESTROWE:
- specjalna cena za pok. 2-os. ze śniadaniem w
terminie 31.12.2010/ 01.01.2011
dla naszych Gości Sylwestrowych - TYLKO
149 PLN
- przy rezerwacji do 06 grudnia 2010 - 20%
zniżki na Romantyczną Kolację Walentynkową
w Hotelu Campanile
SYLWESTROWE SMAKI
ŚWIATA:
APERITIF
NA POWITANIE
STARTER
* Krab w awokado z cytryną i liściem
limonki serwowany na sałatach ZUPA
* Zupa krem z marchewki i pomarańczy w
przyprawach korzennych z prażonymi
migdałami DANIE
GŁÓWNE
* Jagnięcina nowozelandzka z sosem
rozmarynowym podawana z puree szpinakowym
i pomidorem cherry grillowanym w tymianku DESER
SYLWESTROWY
* Sorbet owocowy w cieście francuskim w
aromatycznym musie brzoskwiniowo-ananasowym
PRZEKĄSKI
GORĄCE
* Krewetkowe szaszłyki z mango i
gruszką na makaronie ryżowym w sosie
teriyaki
* Polędwiczki drobiowe tandoori massala
z kuskus i sosem chili
* Rosół z bażanta z marchewką
paryską
BUFET
PRZEKĄSEK ZIMNYCH
* Pieczony schab z suszoną śliwką
* Schab nadziewany morelą
* Karczek marynowany w czosnku
* Soczysty boczek pieczony w ziołach
* Rolada drobiowo-paprykowa
* Galantyna szpinakowa
* Baleron białoruski w majeranku
* Małże nowozelandzkie w muszelkach
* Vol-au-vent z łososiem wędzonym
* Sajgonki wegetariańskie
* Pierożki z ciasta filo z curry
* Muszle makaronowe z nadzieniem
pieczarkowym i kawiorem
* Nigri sushi i futomaki
* Szczupak faszerowany z rodzynkami
* Patera ryb wędzonych na zimno
* Śledzie po żydowsku
* Śledzie z suszonymi owocami
* Kraby panierowane na ostro BUFET
SAŁATEK
* Sałatka ze świeżych warzyw z serem
feta i oliwkami
* Sałatka z wędzonym kurczakiem z
balsamiczno-truskawkowym vinegrette
* Sałatka z szynką, ananasem i selerem
* Sałatka z gruszką i serem blue DODATKI:
Pieczywo, dipy, pikle. BUFET
SŁODYCZY, CIAST I OWOCÓW NAPOJE
ZIMNE I GORĄCE - bez ograniczeń ALKOHOL
Alkoholowy aperitif na powitanie
0,5 l wódki czystej gatunkowej na parę
Lampka wina musującego o północy