Dania
gorące:
- Hiszpańska zupa
szpinakowa z prażonym
boczkiem i cebulą
aromatyzowana św.
ziołami.
- Górka cielęca
ala funghi trifolatti z
białym sosem jałowcowym
z pieczonymi rosti
ziemniaczanym
Deser:
- Gruszka amaretto
z delikatną nutka sosu
miętowego
Przekąski gorące:
- Mini kebabki
drobiowe z imbirem i
cynamonem serwowane
z kantońskim ryżem i
sosem mango - jalapeno
- Rata tui wołowe
z pieczywem czosnkowym
- Ragu drobiowe z
warzywami i kurkami w
białym sosie
Przystawki:
- Dworskie mięsa z
pańskiego stołu
marynowane w św.
ziołach
- Trio pasztetowe z
żurawiną
- Sery z 4 stron świata z
brzoskwiniowym chutneyem
i śliwkowym chilli
- Pasztet z wątróbek
drobiowym frambirowane
Brandy
- Śledź Curry z
rodzynkami jumbo
- Caprese z wędzonej
mozarelli
- Tombaliki z wędzonego
łososia
- Oliwki w sosie
pomarańczowym
- Rafaello z gorgonzoli
- Sałatka Arkadia z
Boczniakami
- Sałatka z pomidorów i
kaparów
- Sałatka z pieczonego
jesiotra i kolorowego
makaronu
- Łosoś wędzony z sosem
ogórkowo - kaparowym
|