1. Zupa pożywna z czerwonej papryki z
pulpecikami z cielęciny
2. Pierś z indyka pieczona w żurawinie z
kopytkami szpinakowymi, zestaw surówek
3. Mostek cielęcy z bazylią podany na duszonych
kalafiorach
4. Stek z łososia w sosie z krewetkami z gałką
ryżu dzikiego
5. Schabik pieczony w towarzystwie grzybów we
flaczarkach
11 przekąsek zimnych
1. Karczek pieczony
2. Baleron białoruski
3. Boczek faszerowany
4. Kurczak nadziewany oliwkami
5. Awokado nadziewane po francusku
6. Beczułki ze schabu nadziewane pieczoną
kapustką
7. Gołąbki z zielonej sałaty z pomidorami
8. Rożki i grzanki z łososiem dekorowane
kawiorem
9. Jajka przepiórcze podane z galaretką z
pomidorków
10. Śledzie czosnkowe z marynowanym sandaczem
11. Deska serów z owocami
2 sałatki
1. Sałatka z ananasa i szynką
2. Sałatka przekładana z majonezem i jajkami
Deser
Banany w cieście podane z malinami i gałką
lodów
STÓŁ SZWEDZKI: Fontanna z czekolady z owocami
Desery
NAPOJE CHŁODZĄCE BEZ OGRANICZEŃ:
- Kawa i herbata (stół szwedzki)
- Soki owocowe (różne smaki), coca-cola, fanta,
sprite
woda mineralna gaz. i niegaz.
NAPOJE ALKOHOLOWE
- 0,5 l wódki lub butelka wina 0,75 l (czerwonego
lub białego) na parę
- kieliszek wina musującego (1 but 0,75 na dwie
pary)
Cena
za parę 420 zł
ZESPÓŁ MUZYCZNY
Informacje i zapisy:
tel. 81 750-01-96
tel./fax 81 750 01 94
ul. Lipska 37, 20-510 Lublin