|
DANIA
GORĄCE *
Zupa z soczewicy podana z kurkami i serem
feta
* Polędwiczka
pieczona w sosie kaparowo-cytrynowym
na
sałatce z pomidorów i krokietem
ziemniaczanym
* Sernik na ciepło z lodami
wiśniowymi
* Filet z rozmarynem w
pomarańczowej pomadzie
z
królewskimi warzywami
* Schab faszerowany
gorgonzolą ze śliwkowo-bazyliowym
sosem
na talarkach
* Barszczyk czerwony z
paluchem drożdżowym
0,5L wódki
na parę
oraz na przywitanie
Nowego Roku
lampka szampana dla każdego............
|
|
PRZEKĄSKI
ZIMNE *
Szynka staropolska w marynowanym pieprzu
* Dworski półmisek mięs
pieczonych z marynatą
* Śledź po tatarsku
* Rolada z kaczki z boczkiem
wędzonym
w
pomarańczach
* Schab ze śliwką i
morelą w galarecie agrestowej
* Pasztet wiejski z pastą
chrzanową
* Cząstki pomidorów z
mozzarellą mini i bazylią
* Sałatka nicejska z
wędzonym łososiem
i
afrodyzjakami
* Królewska sałatka z
grillowanym kurczakiem
i
winogronami
|
|