Danie gorące: Zupa: Aksamitna zupa serowa z
kluseczkami mięsnymi i zieloną pietruszką Drugie danie: Polędwiczka wieprzowa
nadziana serem na grillowanej polencie z sosem
śliwkowo-bazyliowym
i marynowanymi buraczkami Deser: krem waniliowy z
biszkoptami nasączonymi kawą espresso i
marynowaną gruszką w miętowej herbacie
Zimne rarytasy:
Karczek z
rukolą oscypkiem nadziany
Boczek
rolowany z cielęciną i duszonymi
borowikami
Schab z musem
chrzanowym pod galaretką borówkową
Rolada z
kaczki ze śliwką i migdałami
Vitello
tonato na chrupiącej sałacie
Faworki rybne
w sosie słodko-kwaśnym
Rolada
szpinakowa trikolore
Sałatki:
sałatka ze
świeżych warzyw, pachnąca oregano
sałatka
brokułowa z jajkami przepiórczymi i
dresingiem czosnkowym
mix
kolorowych sałat z prażonymi pestkami
dyni i kremem balsamicznym dodatki: sosy,
pikle, pieczywo mieszane
Przekąska
gorąca - atrakcja wieczoru
"Płonący"
wieprzowy udziec z kością, pieczony w
całości na warzywach grillowanych z
sosem oliwkowym przez szefa kuchni w
towarzystwie Gości podany
Barszcz
czerwony z pieczarkowo- serową
bruschettą
Z
domowej wędzarni podamy również "staropolski
wiejski stół"
wiejskie jadło:karczek, schabik, boczek
złocisty, kiełbaska, żeberka miodowe,
pasztet, galareta (zimne nóżki),
smarowidło domowe w gliniaku, ogórki
kiszone,
(podane na
udekorowanym stole do samodzielnego
poczęstunku)
rybne przekąski - wędzone,
pieczone i faszerowane ryby
(podane na udekorowanym stole do
samodzielnego poczęstunku)
przekąski
zimne z kuchni państwa kwitnącej wiśni
- Sushi
Bufet
deserowy
Owocowy raj: banan, mandarynka,
winogron biały i czerwony, jabłka
Ciasto domowe
Napoje
zimne - bez ograniczeń : soki owocowe,
wyroby pepsi, woda mineralna Napoje gorące - bez ograniczeń : kawa,
herbata
Alkohole:
wódka gatunkowa czysta - 0,5 l / 2 osoby
wino białe /czerwone - 0,7l /4 osoby
Dla Gości Sylwestrowych możliwość
rezerwacji pokoi hotelowych z rabatem 10%
Przywitajmy wspólnie Nowy
Rok 2012
i spełniajmy marzenia czyniąc życie
piękniejszym