Sakiewka z
polędwiczki wieprzowej
nadziewana serem gorgonzola,
grzybami leśnymi i szpinakiem,
serwowana z ziemniakami
opiekanymi z rozmarynem i
bukietem sałat
Kociołek
gajowego w koszyczku
naleśnikowym
Krem
ziemniaczany z nutą trufli i
pieczonym boczkiem
Wybór mięs
pieczonych
Ziemniaki w
cieście serwowane z warzywami z
pieca
Barszczyk
noworoczny z chrupiącym
pasztecikiem
Śledź w
trzech odsłonach
Carpaccio z
polędwicy wołowej z suszonymi
pomidorami, płatkami parmezanu,
kaparami, rukolą i truflowym
dressingiem
Carpaccio z
łososia norweskiego z kaparami i
oliwą z oliwek
Półmisek
aromatycznych mięs pieczonych
Pstrąg
faszerowany
Świeży ser
mozzarella, pomidory
dojrzewające w winie i białym
balsamico, pokropione oliwą z
oliwek, z dodatkiem bazylii,
podawane z szaszłykiem z
pomidorów cherry i mozzarellą