PORTOFINO
Kameralna restauracja Hotelu pod
Kasztanami SYLWESTER
2011/2012
* * * Menu na
Sylwestra 2011 Lublin
Dania
główne
Sakiewka
z polędwiczki wieprzowej
nadziewana serem
gorgonzola, grzybami
leśnymi i szpinakiem,
serwowana z ziemniakami
opiekanymi z rozmarynem i
bukietem sałat
Kociołek
gajowego w koszyczku
naleśnikowym
Wybór
mięs pieczonych,
ziemniaki w cieście
serwowane z warzywami z
pieca
0,5
l wódki FINLANDIA lub
butelka wina 0,75 l
(czerwonego lub białego)
na parę
kieliszek
wina musującego (1 but 0,75
na 2 pary)
Bufet
pełen deserów
Niektóre
pozycje menu mogą ulec zmianie.
Przystawki
zimne
Śledź
w trzech odsłonach
Carpaccio
z polędwicy wołowej z
suszonymi pomidorami,
płatkami parmezanu,
kaparami, rukolą i
truflowym dressingiem
Carpaccio
z łososia norweskiego z
kaparami i oliwą z
oliwek
Wybór
wędzonych ryb
Filet
z kaczki pieczony w
pomarańczach
Półmisek
aromatycznych mięs
pieczonych
Sandacz
faszerowany
Świeży
ser mozzarella, pomidory
dojrzewające w winie
i białym balsamico,
pokropione oliwą z
oliwek, z dodatkiem
bazylii, podawane z
szaszłykiem z pomidorów
cherry
i mozzarellą
Rożki
francuskie z serkiem
ricotta, borowikami i
szpinakiem
Deska
serów
Sałatki
Sałatka
cesarska
Sałatka
śródziemnomorska
Dodatki
Sos
tatarski, chrzan
Pieczywo,
masło
Oprawa
muzyczna DJ
Cena
- 450
zł od pary
Informacje
i zapisy: Recepcja
Hotelu pod Kasztanami